Sexis viccek, humoros szövegek...  18 éven felülieknek...

 

Fenntartja és szerkeszti az : eMeL Bt. Debrecen


Egy férfi dicsekszik barátjának. Egy időben két lánnyal éltem egyszerre. Együtt éltünk és mindkettő imádott engem. Egy nap azonban levelet találtunk, amikor az egyik lánnyal hazaérkeztem.
Csak egyetlen mondatból állt:  "Nem tudok osztozni rajtad, inkább elmegyek."
Megdöbbenten olvastam, ennyire szeretett engem a lány ?
Ekkor a barátja megszólal:  Miből gondolod, hogy neked szólt a levél ?  Két asszony beszélget.
- Te, láttad már az urad arcát, miközben szeretkezel ?
- Igen a múlt héten, amikor korábban jött haza. Benézett az ablakon. Szörnyű volt !!! Egy férfi rettenettel veszi észre hogy a nemi szerve sorvad és napról napra romlik állapota.
Elmegy az orvosához, aki a vizsgálat után elgondolkozva lapozgatja könyveit, majd kijelenti:
- Ez himbi-limbi betegség. Le kell vágni !
A férfi megretten és elmegy egy szakorvoshoz, de az is csak azt mondja: Himbi-limbi betegség, le kell vágni. A férfi végigjárja az összes specialistát és szaktekintélyt, de senki nem tud segíteni. Az eredeti diagnózissal ért egyet mindenki. A férfi végigjárja az összes természetgyógyászt is, de senki nem biztatja. Végül eljut egy öreg afrikai varázslóhoz. Végre a varázsló megszólal:
- Hát ez himbi-limbi betegség, de nem kell levágni !  Leesik magától.   Egy férfi elmegy az orvosához, mert iszonyatos szúrást érez a háta közepén. A vizsgálatok után az orvos azt mondja, csak egyetlen gyógymódot ismer, "le kell vágni". A férfi nem hisz neki, de mivel a fájdalom egyre elviselhetetlenebb, már egy lidércnyomás az élete, így végül beleegyezik. A műtét után valóban megszűnik a fájdalom és a férfi fellélegzik, valóban igaza volt az orvosnak, ha már a természet elbánt vele, így kell élnie. Egy napon elmegy egy szabóhoz, új nadrágot kíván varratni. A szabó felveszi a méretet, majd megkérdezi: "uraságod melyik oldalon hordja ?". A férfi először megdühödik, azt hiszi a szabó szemtelenkedik vele, de később rájön, hogy csak szokásból kérdez rá, mint mindíg. Megkérdi a szabót miért fontos ez. A szabó azt válaszolja:
- Ettől függ hogyan szabom az Ön sliccét. Tudja, ha rosszul csinálom meg Ön iszonyatos szúrást fog érezni a háta közepén.    
Ide várom a TE vicceidet....
 


  Olvasd az Idézetek, aranyköpések, mondások, idiómák és sok egyéb...  oldalt is.
  Felajánljuk hogy kedvenc vicceit és szövegeit megjelentetjük lapunkon (természetesen, ha megnyeri tetszésünk).
  Ha van önnek valamelyik vicchez illeszkedő jópofa ikonja vagy rajza, fotója, kérem azt is küldje el nekünk.
Megjegyzés, kérdés, szöveg küldése:  emel@emel.hu