eMeL Bt.

Az általunk már ismert üzleti folyamatok, gazdasági területek.
Az információ technologia sikeres használatának az egyik nagy titka, hogy nem elég ha az infós csapat a saját szakterületén jól teljesít, emellett ismernie kell, alkalmaznia kell a szofverével támogatni kívánt szakterületet is.

Az alkalmazásoknak, webes megoldásoknak nem öncélú életet kell élniük, hanem az adott gazdasági terület valamely problémáját kell megoldaniuk. Az adott területen dolgozók jól ismerik a saját problémáikat, de ugyanakkor gyakran elvesznek a részetekben. Külsős, idegen szemmel jobban átláthatók a nagy szervezési irányok, az adatáramlás és adatkeletkezés célja, ugyanakkor ezek hibái, a problémák. Persze a külsős nem az adott terület specialistája lesz (az megint egy másik szogáltatás), hanem olyan informatikus aki sok szituációt látott, több cég problémáit is ismeri, megoldásait használja a rendszerében, de ugyanakkor értelem szerűen a lényeggel, a fő vonalakkal kell hogy tisztában legyen, mert sok-sok szakterületet értelem szerűen képtelen átlátni, részletesen megismerni. Ugyanakkor az üzleti folyamatok lényegét és célját tökéletesen ismernie kell és képesnek lennie, hogy az adott szakterület dolgozóival jól kommunikáljon, átlássa problémáit, értse a szakzsargont illetve a szakmai fogalmakat, ismerje a bevett gyakorlatot.

A fenti okok miatt célszerű egy informatikai támogató megoldás kialakításához olyan csapatot választani, akik értik és ismerik az adott területet, van már tapasztalatuk azon.

Cégünk nagy tapasztalattal bír számos területen: