Általános ismertető a 'Szolgáló' rendszerről.

 

 

Az eMeL Bt. 'Szolgáló' Ügyviteli rendszere egy elsőként az autós szakma tevékenységeinek számítógépes támogatására készített, optimalizált programrendszer.
Ez a rendszer ma már, az idők folyamán elvégzett számtalan bővítés következtében a gazdasági élet majdnem minden területén jól szolgálja a felhasználók napi munkájának támogatását.

Elsődlegesen az autószerviz, a szolgáltatás területeken segíti a munkát, de támogatja az autósbolti és autókereskedelmi tevékenységet is. Súlypontja leginkább az anyagügyviteli és számlázási tevékenységen van, azt gépesíti. Ezek a tevékenységek minden gyártónak, kereskedőnek és szolgáltatónak komoly ügyviteli és adminisztrációs terhet jelentenek. A rendszer használatával emberi munka takarítható meg, ami a mai bérköltségek mellett jelentős tényező, de legalább ennyire fontos, hogy a számítógépek használata kedvezőbb arculatot ad cégének, vállalkozásának, komolyabb képet fest az Ön cégéről. A számítógépes rendszer haszna még, hogy egységesíti, "szabványosítja" a munkafolyamatokat, az ügyvitelt, segít "rendet tartani" a cég adminisztrációjában. Pillanatok alatt birtokában lehet olyan a vezetői döntéshozatalt támogató adatoknak amelyek segítik munkáját.

 

A rendszer által számítógép segítségével végezhető fontosabb ügyviteli feladatok:

   Munka és termelés nyilvántartás.

   Raktári készlet, raktárforgalom nyilvántartása és könyvvitele, további feldolgozást nem igénylő főkönyvi feladás a forgalomról.
Anyagkönyvelési feladatok teljes körű kiváltása.

   Saját és idegen készletek (konszignációba kapott és adott készletek) nyilvántartása, kezelése. Készletek beszerzési áras (elszámoló áras) és/vagy bolti fogyasztói áras nyilvántartása.

   Szolgáltatás számlázása.

   Anyag és készárú értékesítés számlázása, Bolti számlázás.

   Rezsimunkák anyag és munka nyilvántartása.

   Dolgozónkénti, brigádonkénti munkaelszámolás, teljesítmény bérezés támogatása.

   Dolgozónkénti, brigádonkénti anyagfelhasználás kimutatása.

   Termelési, értékesítési kimutatások, vezetői információk szolgáltatása.

   Bejövő számlák nyilvántartása, ÁFA kimutatás, átutalásos számlák ütemezése.

   Bejövő számlák és bevételezett anyagok alapján számlalikvidáció.

   Alkatrész, gépkocsi forgalmazók árjegyzék, cikklista adattárainak használata.

 

A rendszer sok vállalatnál és üzemben történő használata szükségessé tette széleskörű paraméterezhetőség használatát a helyi igények figyelembe vételéhez, a kérések megvalósításához. Ez a széleskörű paraméterezés teszi lehetővé, hogy az Ön cégének egyéni kívánságait, sajátosságait is figyelembe vegyük a rendszer üzembe helyezésekor. Az egyéni igények egy része egyszerű paraméterezéssel megoldható míg másik része könnyen illeszthető a már működő programhoz. Cégünk üzletpolitikájának megfelelően a más vállalatoknak, üzemeknek készített egyéni megoldások az Ön birtokába is jutnak, lehetősége van a paraméterezés módosításával azok használatára.

 

A rendszer széles körben, az ország sok városában elterjedt.  A rendszer első értékesítése még 1988-ban történt és Moravecz László fejlesztő személye és az eMeL Bt. a garancia, hogy a rendszernek ne csak sok éves éves múltja, hanem legalább ilyen biztonságos jövője is legyen. A rendszer hátterét nem csak az eMeL Bt. biztosítja, hanem az eMeL Bt.-nek az ország több városában megtalálható helyi képviselői is, akik segítenek Önnek a rendszer megismerésében vagy vásárlás esetén a beindításában és problémamentes üzemeltetésében.

 

A rendszer kiforrottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az eladások egyenletesek, minden évben több és több cégnél használják ezt a rendszert.

Az eltelt időben sok felhasználónál volt már adóellenőrzés, revízió és ezek sem találtak problémát a rendszer felépítésében, működésében.

 

 

Ha elnyeri tetszését ez a rendszer kérem keressen kapcsolatot az eMeL Bt-vel, keresse Moravecz Lászlót.