Partnereinknek

Tisztelt Partnerük!

Azonosító és jelszó megadása után léphet be az egyéni honlapjára.

Kérjük jelszavát kezelje titkosan, hiszen ezzel biztosíthatja, hogy az Önnek szánt információkhoz kizárólag Ön juthasson hozzá.

Az egyéni honlapján találja meg az Önök számára fontos dokumentumokat, leírásokat, és tájékoztatókat.
A honlapról töltheti le programjainak új változatát és a programokhoz kapcsolódó kiegészítéseket pl. a helpeket és külső szervezetek által karbantartott törzsadatokat.

Partner azonosító:

Jelszó:

Ha a partner azonosító és a jelszó megadása helyes, kérem nyomja meg a belépés gombot és megjelenik az Önök számára készített egyéni tartalommal szolgáló weblap.

Ha az azonosító vagy a jelszó megadása helytelen, akkor a gomb megnyomása hatástalan, vagyis érvénytelen honlapra jut.


A hírek olvasása jelszó nélkül is elérhető ide kattintva.


Az egyéni honlapra közvetlen belépés csak ritkán indokolt, ha Ön már rendelkezik az Ön által használt rendszer 2006.06.06. utáni automatikus rendszer frissítést végző változatával.

A rendszer automatikus frissítését végző változat a CD-n vagy más adathordozón kapott frissítések mellett (és főként helyett;) már képes arra, hogy a közvetlenül az Önök számára megadott egyéni honlapról töltse le a program, dokumentáció ill. egyéb tartalmat és ezeket az Önök számítógépén tárolja illetve ezek alapján frissítse a gépük tartalmát.
Így a felhasználóknak nem szükséges az új programok betöltése műveletet használni, ha rendelkeznek internet kapcsolattal és engedélyezik az automata frissítést.
A dokumentációs szövegek is automatikusan frissülnek és helyi hálózatban futó rendszer esetén elegendő a helyi hálózat egyetlen gépén internet kapcsolat, mégis valamennyi munkahelyről a legfrissebb dokumentációk érhetőek el.

A rendszerek telepítő programja illetve automata frissítő programja az internetről történő automata letöltéshez is az ezen a honlapon használt „Partner azonosító” és „Jelszó” megadását kéri, ezzel ellenőrizve a hozzáférés jogosságát illetve a partnert azonosítva egyéni tartalmat biztosíthat számára.

(c) eMeL Bt.  Utolsó módosítás: 2006.06.06