KínálatunkSzoftvert készítünk, megoldást kínálunk.

Vállaljuk kész ügyviteli rendszereink üzembe helyezését, a helyi igényeknek megfelelő adaptálását.

Vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését, ügyviteli problémák teljes körű megoldását.

Vállaljuk jelenlegi rendszere bővítését, kiegészítését. (pl. további szolgáltatások beépítését, listákkal, lekérdezésekkel bővítését).

Vállaljuk számítógépes rendszerének felügyeletét, Debreceni és Debrecen környéki vállalkozásoknál.

Vállaljuk jelenlegi rendszeréhez kapcsolódó szakértői feladatok ellátását és új fejlesztések véleményezését, a tervek ellenőrzését, a kivitelezés kontrolálását.

Vállaljuk bármilyen informatikai problémájának megoldását, az igényfelméréstől az üzemeltetés felügyeletéig.

Az eMeL Bt. szoftver fejlesztéssel, a saját fejlesztésű programok értékesítésével, számítástechnikai tanácsadással és oktatással valamint számítógépes rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.
Fő tevékenységi területünk az autószervizek és autószalonok ügyvitelének támogatása számítógépes programokkal, de programjaink a gazdasági társaságok széles skálájának nyújt megoldást ügyviteli problémáik megoldására.
Az eMeL Bt. készített már programokat, megoldásokat nagyszámítógépes adatbázis környezetbe és az államigazgatás számára is. Jelenleg orvos ügyviteli programok fejlesztése is folyik

Az eMeL Bt. által kínált kész ügyviteli és alkalmazói programok:

DOS és Windows '95, '98, ME és Windows NT, 2000, XP stb. környezetbe fejlesztünk programokat. Tervezzük a Windowsos fejlesztések Linux alá átírását, portolását. A Linux-ot jelenleg mint fileszervert, adatbázis szervert használjuk fel. 

 neve:

 eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt.

 e-mail:

 emel@emel.hu

 postacíme:

 4013 Debrecen, Pf: 25.

 címe:

 4030 Debrecen, Kiss Áron u. 31/B.

 telefon:

 52 / 444 – 399

 telefax:

 52 / 541 – 020Programfejlesztő eszközeinkről külön lapon olvashat. Ezekkel vagy a megrendelő igényeinek megfelelő más eszközökkel tetszőleges ügyviteli vagy más számítástechnikai, informatikai feladat elvégzését vállaljuk.
Windowsos és Linuxos fejlesztésekhez a Borland C++Builder-t javasoljuk, ezt választottuk saját fejlesztéseinkhez.


Referencia listánk

 Utolsó módosítás: 2002.06.08