eMeL Bt.

Az általunk használt illetve ismert információ technologiák, fejlesztési és adattárolási esközök.
A sikeres alkalmazások, informatikai megoldások létrehozásához fontos a megfelelő szakmai háttér, ahol a nagyon szerteágazó informatika területek közül az adott probléma megoldására legalkalmasabb és szakmailag, financiálisan legoptimálisabb megoldást választjuk. Vagyis a hosszú és sokoldalú szakmai tapasztalattal bíró vállalkozások képesek kiválasztani az optimális megoldásokat. Ahogy az elavult, régi, idejétmúlt megoldással kezdeni egy új projektet nagyon nagy hiba, ugyanúgy a pillanatnyilag legfelkapottabb, nagy hype-al rendelkező, a köztudatban nagyon csillogó és menő új technologiák sem biztos hogy kiállják az idők próbáját, így hosszú távon tévútnak bizonyulhatnak.

Cégünk a konzervatív álláspontot képviseli, a legmodernebb, de már bizonyított és bevált megoldások közül választja a legalkalmasabbat az adott felmerülő feladat megoldására. Persze ehhez kellő tapasztalat és gyakorlat áll rendelkezésre, hogy optimális döntéseket tudjunk hozni.

Fejlesztési eszközeink az iparág elismert és kellően nagy szereplőinek termékei vagy nyilt forráskódú termékek, ahol nem fenyeget a létrehozott megoldások alapjainak megszűnése. Mind az asztali, adatbázis, szerver oldali vagy honlap vagy mobil alkalmazások építésére a Microsoft Dot Net Core, nyílt forráskódú, de ugyanakkor nagy cég háttérrel rendelkező, nagyon nagy tömegek által használt, és a világ legnagyobb multijai által is választott fejlesztői és futási környezetet, keretrendszert használjuk. Adattárolásra is valamely nagy és elismert relációs adatbázis kezelőt preferáljuk, pl. a MS-SQL adatbázis kezelőjét, vagy speciális igények esetén, ha az alkalmasabb a MySQL, MariaDB, postreSQL, SQLite vagy Firebird SQL. Ha a feladat igényli, akkor nem SQL alapú adatbázis kezelőt is használunk (key-value adatkezelők vagy document store database-k) pl. MongoDB vagy Azure Cosmos) Programozási nyelvként a C# nyelvet preferáljuk, de valamely ad-hoc megoldásra Python is használatos és a legegyszerűbb adatkezelési megoldásokra Excel táblák használata.

Internet alapú feladatoknál előnyben részesítjük az elkülönített webes háttér API-n keresztüli tartalom és adatszolgáltatást és a SPA (single page application) típusú weboldalt. Ez a szervezés lehetőséget biztosít az olcsó és garantáltan komptibilis, egységes mobilalkalmazás megvalósítására is vagy pl. lokális asztali programok távoli adatszerverrel használatára is. Standard adatkezelési megoldásunk az MVVM minta használata, ami az adattárolás megvalósítását rugalmasabbá, így időtállóvá és könyebben karbantarthatóvá, továbbfejleszthetővé teszi. Vagyis az ad-hock ("jólvan az úgy, hisz működik") gyors megoldások helyett mindig az időtálló, átgondolt és minőségi utat választjuk.

Természetesen ha az ön rendszere speciális informatikai háttétudást igényel, akkor is képesek vagyunk megoldást kínálni.

Speciális tudásként a régi dBase, Clipper, Foxbase alkalmazások adatbázisainak átmentésére is nagy tapasztalattal rendelkezünk.