az eMeL Bt. megnevezés logója / Name logo of eMeL Bt.

Az eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt.-t 1993-ban Moravecz László és Moraveczné Huttman Katalin alapították.
Ez egy kis családi vállalkozás, melynek cégvezetője, egyik rendszer és szoftverfejlesztője és szakmai vezetője is Moravecz László.

Az eMeL Bt. szoftver fejlesztéssel, a saját fejlesztésű programok értékesítésével, számítástechnikai tanácsadással és oktatással valamint számítógépes rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.
Fő tevékenységi területünk az autószervizek és autószalonok ügyvitelének támogatása számítógépes programokkal, de programjaink a gazdasági társaságok széles skálájának nyújt megoldást ügyviteli problémáik megoldására.
Az eMeL Bt. készített már programokat, megoldásokat nagyszámítógépes adatbázis környezetbe és az államigazgatás számára is. Jelenleg a szokásos vállalati ügyviteli, szoftver üzemeltetés támogató és mindennapi segédprogramok mellett orvos ügyviteli program fejlesztése is folyik.
Különösen jelentős tapasztalatot halmoztunk fel adatbázis tervezésben és adatbázis alapú ügyviteli feladatok megoldásában.

Az eMeL Bt. által kínált programok és szolgáltatások a következők:

DOS és Windows '95, '98 és Windows NT, 2000, XP ill. Vista stb. környezetbe fejlesztünk programokat.
A Linux-ot jelenleg csak mint file-szervert és adatbázis szervert használjuk fel.

Programfejlesztő eszközeinkről külön lapon olvashat. Ezekkel vagy a megrendelő igényeinek megfelelő más eszközökkel tetszőleges ügyviteli vagy más számítástechnikai, informatikai feladat elvégzését vállaljuk.
Programok fejlesztésekhez a Borland C++Builder-t és a Firebird SQL adatbázis kezelőt javasoljuk, ezt választottuk saját fejlesztéseinkhez is.

 neve:

 eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt.

 e-mail:

 emel@emel.hu

 postacíme:

 4013 Debrecen, Pf: 25.

 címe:

 4030 Debrecen, Kiss Áron u. 31/B.       [térkép]

 telefon:

 52 / 444 – 399

 telefax:

 52 / 541 – 020

  skype:

 emelhu    Gyorsan, olcsón, igényesen dolgozunk... vagyis ebből a három tulajdonságból bármely kettőt választhatja ;)

Lehetetlent sem ismerünk, de a csodákra egy kicsit várni kell ;) Utolsó módosítás:  2008.05.10