eMeL Bt.
&
Borland C++BuilderAz eMeL Bt. a Windows-os programok fejlesztéséhez a Borland cég C++Builder nevű szoftverfejlesztő környezetét választotta.A Borland cég neve (a C++Buildert is fejlesztő cége jelenleg CodeGear) közismert a PC-s szoftverfejlesztők között. A Borland programjai már a PC-s világ hőskorától kezdve egyszerűen használható fejlesztő környezetet biztosítanak, hatékony és jól használható programok készítésére.


Az eMeL Bt. által választott C++Builder fejlesztő eszköz egyaránt támogatja az ügyviteli programok fejlesztését és az általános célú programok, egyedi feladatok megoldására szolgáló megoldások elkészítését, így támogatja pl. az internethez kapcsolódó programok fejlesztését is.Az ügyviteli feladatok adatbázis igényének megoldására az FireBird SQL nevű adatbázis kezelőt ajánljuk, de a C++Builder lehetővé teszi, hogy az Ön által választott tetszőleges adatbázis kezelőt, adatformátumot használjuk a feladat megoldásához.

Tehát egy nagyon hatékony és rugalmas eszköz használatával állunk ügyfeleink és megrendelőink szolgálatára, ami lehetővé teszi a legváratlanabb megrendelői elképzelés megvalósítását is. Elsősorban ügyviteli problémáinak megoldását vállaljuk, de az ezekhez kapcsolódó speciális feladatokat, különleges elképzeléseket is megvalósítjuk.

Jelenleg a C++Builder 2007 Professional verziót használjuk, amivel a Windows 2000, Windows 2003, Windows XP és Windows Vista alkalmazások készítése kompromisszumok nélkül megvalósítható.
A C++Builder 2007-el készített programjaink egyszerűen csak működnek.
Bemásolja a cél gépre az EXE programot, elindítja és használja... csak ennyi!